Forum zjawisk paranormalnych

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Drukuj
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 lis 2009, o 17:19 

Podziękowań: 0
Witam chciałbym przedstawić moją technikę podróży mentalnych. Pozwoli ci bardzo szybko osiągnąć stan podróży mentalnej (jeśli nie wiesz co to jest - http://www.eioba.pl/a96489/czym_jest_podroz_mentalna_pm tam autor opisuje dwa typy my będziemy wywoływać ten pierwszy). Więc - wygodnie się połóż, zamknij oczy. Wyobraź sobie dwie katapulty złączone ze sobą na jednym z nich ma być kula- ma to wyglądać mniej więcej tak (oczywiście to tylko schemat):
Obrazek
Teraz pociągnij z tą część gdzie jest kula i powinieneś zacząć sobie wyobrażać jak kula leci w dół (w stronę drugiej części) ta część ma się ugiąć i ponownie się odbić - powinna się zrobić taka pętla. Dobra, kula się odbija i sobie lata, ale mu musimy się czymś zająć, więc pewnie na początku niezbyt dokładnie widziałeś tą kule, tak płytko - bez kolorów, nie czułeś ruchów itp. skup się na kolorach, nadaj swojemu otoczeniu kolor, jak już kolorystyka będzie normalna to zajmij się dotykiem, chodzeniem. Zacznij od chodzenia koło katapult (pamiętaj aby kula się odbijała) i dotykania różnych przedmiotów, poczuj ich kształty itp. Teraz powinieneś być dość wystarczająco dostrojony aby można to było uznać za podróż mentalną, jeśli wciąż jest słaba to podróż to próbuj nadawać kolory itp. na pewno po jakimś czasie będziesz mógł chodzić, latać itp. jak we śnie. Technikę całkowicie ja wymyśliłem (i testowałem).

PostNapisane: 4 lis 2009, o 19:41 

bardzo ciekawe według mnie skoro to sprawdziłeś to może i ja bym to wypróbował

P.S i jedno mnie ciekawi ugiąć i ponownie się odbić - powinna się zrobić taka pętla. Dobra, kula się odbija i sobie lata, ale mu musimy się czymś zająć z tym niewiem o co chodzi :?: :oops:

PostNapisane: 4 lis 2009, o 19:51 

Ja na pewno spróbuje,dzięki za sposób bo takiego właśnie szukałem -prosty,łatrwy szybki :P.

Jak ktoś chce mogę zrobić sygne za free!

PostNapisane: 5 lis 2009, o 17:51 

@up x2
w sumie nie musi to być koniecznie kula, może być również karuzela - chodzi aby coś się poruszało w tle - to polepsza trans
co do kuli to tutaj taka animacja ja to ma wyglądać:
Obrazek

PostNapisane: 7 lut 2010, o 23:59 

po przeczytaniu tej strony z linku, zrozumiałem o co chodzi. Uważam, że bardzo mi się to przyda, ponieważ piszę książkę ;). Łatwiej mi będzie opisać niektóre rzeczy i wydarzenia z użyciem PM ;)
Dzięki stokrotne ;)

PostNapisane: 12 lut 2010, o 19:30 

OoooOOo! Dzięki. Te podróże mentalne to ciekawa rzecz. Próbowałam kiedyś ale się nie udawało. Ten twój sposób jest chyba dosyć prosty i szybki. Warto spróbować. :)

Żyj dla siebie, a nie dla innych. Bo Ci inni może chcą, żebyś umarła...

PostNapisane: 12 lut 2010, o 20:35 

Również wypróbuję zobaczymy...

Pisz dłuższe posty, które więcej wnoszą do dyskusji. Luna

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

PostNapisane: 13 lut 2010, o 16:39 
No ciekawe, zobaczymy co mi wyjdzie :P

Pisz posty więcej wnoszące do dyskusji. Luna.

PostNapisane: 13 lut 2010, o 16:45 

Wielkie dzięki :D:D, na pewno dzisiaj wypróbuje.. Pzdr

Jak wyżej - napisz wrażenia jak już wypróbujesz, a od podziękowań masz specjalny przycisk pod avatarem użytkownika. Luna.

Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie jest bezwstydna, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą.

Obrazek

Odpowiedz w temacie

SmartWeb | Ezoteryka
Forum dyskusyjne zjawisk paranormalnych. Podyskutujesz tutaj z internautami o duchach, ufo, oobe oraz innych zjawiskach nadprzyrodzonych. Z nami odkryjesz tajemnice świata!

statystyka